сряда, 10 март 2010 г.

Пустинна магия в Касър Ал Абу Даби Sarab






Касър Ал Сараб е част от 9000-квадратен километър резерв, дом на 10000 антилопи. Ето и песните на птиците, почивка на тишина на деня и щурци да поеме през нощта.
Представете си архитектурно чудо, определени в месмерисинг необятността на пустинята пейзаж. Дори и най-добрите образи ви идва наум, че все още не пасва на смелите великолепие това е представлявана на Касър Ал курорт Сараб в пустинята на Абу Даби Лива.

Действието се развива в какво може да се опише само като един от най-красивите десерццапес в света - за нищо не е също така известен като Empty Quarter - формира около 18000 години назад, оранжев Лива\ъс пясъчни дюни, някои много висок стотици метри висока, хвърли им заклинание дълго преди пристигането на гостите на курорта в дестинация.

И точно като мираж, на Касър Ал Сараб Resort & Спа, собственост на развитието на туризма и инвестиционна компания (ТДИЦ) и управлявани от Анантара, окаже.

Традиционната постоянна крепост като мощен символ на миналото и запазване на начина на живот бедуин, архитектура смеси безпроблемно в околностите му. Този оазис победи над посетители още от самото начало - звукът на вода успокояващ функции са навсякъде като влиза в света на размисъл и история.

В храбър за гости може да се направи да върви по стъпките на края на британския изследовател сър Уилфред Тхесигер и бедуини. Вземи в спиращите дъха гледки и се сблъскват в пустинята диви животни или си песен в едно приключение рано сутрин \"Дюн\". И да още по-близо до това, което може да има чувствах като преминаващи в пустинята с монтаж на камила, преди спирането на някои да практикуват стрелба с лък. За изглед плюс \", на балон с горещ въздух е на картите.

Гостите могат да предпочитат просто да седнете удобно на балкона на стаята си или вила, последната решителна крачка изглед към басейна, или в един от многото Ф & Б заседание области извън да се възхищаваме на дюните променя цвета на светлината. Креслив животно в поливане дупка? Главата надолу за гледане платформа, за да погледнем по-отблизо.



В Касър Ал Сараб е част от 9000-квадратен километър резерв животните, дом на местното 10000 антилопи. Ето и песните на птиците, почивка на тишина на деня и щурци да поеме през нощта.

За кулинарните изкушения, главата за автентичен емирствата хранене, кафе и огън на открито в палатка бедуин, определени в дюните, където автентичност се повишава от разказвачи и арабски певец.



Ръководни гостите с сундялс

След като спокойно хранене, отдих чрез леене очите си до нощното небе. Звездите бяха инструментални навигационни инструменти за арабски пътници. Курортът има намерение да ръководят своите гости през по-голямата комплекс по подобен начин, с помощта сундялс и астролабес.

Един от лостовете е звезда тема, и ако имаш късмет, може да бъде в състояние до извършването на една или две чрез skylight.Бут да слязат в историята сериозно, наследството селото е нищо по-малко от пълния мащаб образователни пътуване. Където и да отидете, хотелът е жив с история - 2200 артефакти, включително и бижута, дрехи бедуин, дневници за пътуване и странни детайли. Вие ще намерите 150-годишният седло торбички в библиотеката, например.

Причината за наследство ентусиазъм е историческа значимост на място, което датира от 9000 година. Курортът има за цел да образова новодошлите в региона, колкото местните жители, чийто живот в градовете са ги отстраняват от техните корени.

\"Това е ориентир за хората от този регион и отдалеч да се опита на историята и културата, красива смес от миналото и съвременна възможност отдих в луксозни\", говори разпалено Шайкха Махра Халид Саяер Ал Яасими, старши корпоративен ТДИЦ комуникационни мениджър. А посетителите могат да очакват да се върне споделяне на дома това становище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар